Home Actueel Evenementen Congres: Eenvoudig werken met hogere Return on Information

Congres: Eenvoudig werken met hogere Return on Information

Medewerkers besteden gemiddeld 22% van hun tijd in organisaties aan het zoeken, creëren en bewerken van informatie. Dat blijkt onderzoek (opent in nieuw venster) van IDC. Daarnaast ervaart 62% van de zakelijke leiders dat informatiesilo’s het delen van informatie in de weg staan. Dat kan anders, met de kracht van eenvoud.

Met OpenIMS wordt werk een stuk eenvoudiger en neemt de waarde van uw informatie fors toe. Luister bijvoorbeeld naar De Efteling (opent in nieuw venster), dat al haar technische en historische informatie sinds kort beheert met OpenIMS. Frieke Hazendonk, Hoofd Recordmanagement en Bedrijfshistorie, gunt u op woensdag 28 november tijdens het Return on Information-congres een kijkje in de wondere keuken van de grootste dag-attractie van Nederland en één van de grootste attractieparken in Europa.

huis_van_de_vijf_zintuigen_1280x853px_e_nr-12548_1280

Mensenwerk
Digitale transformatie gaat over mens en werk. Informatiesystemen zijn er om informatie uit te halen, niet om er in te stoppen. Gegevens invoeren en up-to-date houden is een noodzakelijke voorwaarde die de moeite waard moet zijn voor medewerkers, bij voorkeur met een snelle beloning in de vorm van sneller, beter, lucratiever c.q. goedkoper en veiliger werk. Zodat medewerkers meer tijd kunnen besteden aan hun eigenlijke taak. Waardoor de William Schrikker Groep (PDF, 547,3 kB) (opent in nieuw venster) klaar was voor de decentralisatie in de zorg en graag andere GI’s inspireert. De voortschrijdende digitalisering en technologische vernieuwingen voeden de systemen met nog meer informatie (denk ook aan big data). Daardoor wordt de vraag steeds prangender hoe gebruikers die informatie optimaal benutten en hoe de organisatie de informatie veilig en betrouwbaar beheert. Creëer structuur in ongestructureerde informatie!

Door de toenemende digitalisering en digitale transformatie blijft de hoeveelheid informatie binnen organisaties groeien. Het grootste deel van deze informatie is echter ongestructureerd en bevindt zich niet in een datawarehouse of database. Veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van ongestructureerde informatie. 

Strategische asset
Informatie is voor steeds meer organisaties een strategische asset en de vraag wat informatie kost en oplevert wordt alleen nog maar belangrijker. Voor uw antwoord op die vraag nodigen we u graag uit voor het Heliview-congres Return on Information op woensdag 28 november in Hart van Holland (opent in nieuw venster) in Nijkerk. OpenSesame ICT toont u graag haar OpenIMS Enterprise Content Management. OpenIMS is een krachtig en eenvoudig platform. Daardoor wordt het daadwerkelijk gebruikt en dat bepaalt uiteindelijk de toegevoegde waarde van een informatiesysteem. Zo is met OpenIMS de verrijking van formulieren en dossiers in het DMS eenvoudig door de krachtige, met Sugar CRM geïntegreerde interface. Door de ontsluiting via een (social) intranet, ook op mobiele devices, maakt u het medewerkers zo eenvoudig mogelijk het informatiesysteem up-to-date te houden. En inzicht op maat in de informatie- en werkstromen (bijvoorbeeld postverwerking, facturatie en autorisatie) maakt sturen op Return on Information op elk moment mogelijk. We ontmoeten u woensdag 28 november graag op onze stand om kennis te maken met onze mensen, oplossingen en andere gebruikers.

Heliview-congres Return on Information

Programma: klik hier (opent in nieuw venster) voor het programma en hier (opent in nieuw venster) voor de sprekers.

De volgende thema's zullen aan bod zullen:

• Informatie als strategische asset binnen uw organisatie;
• De kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid van informatie;
• Hoe optimaliseert u uw processen en richt u deze effectief en efficiënt in?
• Hoe verrijk en koppel je informatie uit verschillende bronnen?
• Hoe kun je informatie gebruiken om nieuwe inzichten te krijgen?
• Hoe zorg je ervoor dat de juiste informatie op de juiste tijd beschikbaar is?
• Informatiebeveiliging en privacy.

Voor wie:

Dit congres richt zich op een hoogwaardige doelgroep van eindgebruikers (managers, senior specialisten, zware beïnvloeders en/of (mede)beslissers in de DMU) die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en willen investeren in oplossingen op het gebied van Enterprise Information Management.

Gerelateerde functies zijn:

• Informatiemanagers
• Data scientist, Business Intelligence managers, Senior Analisten 
• Content managers
• Informatie architecten
• Proces managers
• IT Managers en ICT managers

Deelname is kosteloos voor senior medewerkers, managers en directieleden die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties. Meld u nu kosteloos aan en laat u direct inspireren!

Wanneer: woensdag 28 november 2018

Waar
Hart van Holland (opent in nieuw venster) in Nijkerk

Aanvang
: van 09.00 uur tot 17.30 uur

Bereikbaarheid
: klik hier (opent in nieuw venster) voor de routebeschrijvingen 

Toegang
: kosteloos (na registratie (opent in nieuw venster))

Vragen
? Neem contact op met Wieger Kunst, heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) info@osict.com of bel +31(0)30 - 60 35 640

 

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

osict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.