Home Actueel Evenementen Business software event - Smart industry

Business Software Event - Smart industry

Onze industrie wordt steeds slimmer en slimme integratie van ICT is in toenemende mate bepalend voor de concurrentiepositie van industriële ondernemingen. De hoeveelheid (big) data die beschikbaar komt groeit (web 3.0) en steeds meer onderdelen van productieketens worden gekoppeld aan informatiestromen (web 4.0). Slimme industrie betekent die informatie goed gebruiken. Waardoor de (faal)kosten afnemen, veel tijd wordt gewonnen en werknemers meer plezier en rendement hebben van hun kwaliteiten en inspanningen. Bovendien kan betere kwaliteit worden geleverd en verantwoord. Een goed Enterprise Content Management Systeem, dat daadwerkelijk wordt gebruikt, is een noodzakelijke voorwaarde voor slimme industrie.

OpenSesame ICT laat u tijdens het Business Software Event 2016 graag zien dat de slimste oplossing vaak een eenvoudige is. Uw mensen moeten ermee werken want gegevens invoeren en up-to-date houden is een noodzakelijke voorwaarde. Het moet de moeite waard zijn voor medewerkers, bij voorkeur door een beloning in de vorm van sneller, beter, lucratiever c.q. goedkoper en veiliger werk. Zodat medewerkers meer tijd kunnen besteden aan hun eigenlijke taak.

Concrete oplossingen
OpenSesame ICT laat u op het Business Software Event OpenIMS Enterprise Content Management en Sugar (CRM) zien. Laat u op onze stand inspireren door de concrete oplossingen bij onze klanten die u voor gingen.

OpenIMS en Sugar zijn een krachtig en eenvoudig platform omdat het daadwerkelijk gebruik uiteindelijk de toegevoegde waarde van een informatiesysteem bepaalt. Zo is met OpenIMS de verrijking van formulieren en dossiers in het DMS eenvoudig door de krachtige, met Sugar geïntegreerde interface. Door de ontsluiting via een (social) intranet, ook op mobiele devices, maakt u het medewerkers zo eenvoudig mogelijk het informatiesysteem up-to-date te houden.

setwidth800-logo-business-software_800 setwidth800-business-software-event_800

Dit jaar staat het Business Software Event in het teken van:

Hoe maak je Smart Industry concreet?

In Smart Industry draait het om nieuwe productietechnieken en de verdere integratie van ICT in de industriële productieketen. Veel organisaties zien kansen, maar worstelen met de vraag hoe ze dit concreet in kunnen zetten voor hun eigen business. Het Business Software Event biedt een inspirerend inkijkje op alle gebieden: 

 

resizedimage500446-infographic-bedrijfsproces-softwaretools-2016_500    

- Het grootste aanbod van business software - met 100 specialistische bedrijven - op diverse gebieden
- Congres programma met lezingen, diverse succesverhalen, paneldiscussie en workshops
- Kennis en ervaring over implementatie, optimalisatie en integratie van nieuwe en/of aanvullende software
- U ontmoet 1500 vakgenoten & experts
- Gratis deelname eindgebruikers van business software

Voor wie: Dit congres is toegankelijk voor directieleden, managers en andere beslissingsbevoegden. Meld u hier nu kosteloos aan. 

Wanneer: 29 en 30 november 2016.

Waar: Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch.

Aanvang: van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Vragen? Neem contact op met Wieger Kunst (Business Development Manager) info@osict.com of bel +31(0)30 - 60 35 640.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

osict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.