Home Actueel Evenementen Gent V-ICT-OR Shopt IT

Gent V-ICT-OR Shopt IT

Shopt IT is de hoogmis voor alles wat informatie en technologie in de lokale publieke sector betreft en staat ook dit jaar helemaal in het teken van slimme gemeenten! Met maar liefst 32 sprekerssessies, een gevulde beursvloer met toekomstgerichte producten en diensten en een praatcafé willen we ook tijdens deze editie onze bezoekers een compleet pakket aan oplossingen voor slimme lokale overheden bieden.

De V-ICT-OR community blijft groeien. Niet alleen als belangrijkste belangenbehartiger van de lokale publieke sector maar ook de bedrijven vinden in V-ICT-OR vzw een partner voor de digitalisering van de lokale overheden. Fundamenteel in onze werking blijft kennis overdracht en netwerking Net daarom organiseren we talrijke congressen en kennisdagen.

Speciale aandacht gaat dit jaar naar de interbestuurlijke samenwerkingen, verbeterde dienstverlening en een goed beveiligde werkomgeving.

Wie mee wil schrijven aan de digitale toekomst van de lokale besturen mag niet ontbreken!

Met een jaarlijks congres levert V-ICT-OR een belangrijke bijdrage aan de kennisuitwisseling en (regionale) samenwerkingsverbanden tussen gemeenten die aan de digitale toekomst werken. OpenIMS neemt deel aan Shopt IT als partner van Stad Gent, OCMW Gent, Digipolis Gent en sogent. Stad Gent won met M!A, de sociale digitale werkplek op het OpenIMS platform, de Gouden Vonk 2018.

Voor wie?
Ruim 400 deelnemers uit lokale overheden, zoals:
- IT-specialisten.
- ICT-diensthoofden.
- IT-managers.
- Communicatie medewerkers.
- Algemeen directeuren.
- Beleidsmensen.
- Diensthoofden.
- Systeembeheerders.
- Helpdeskmedewerkers.

Waar en wanneer?
24 september 2020

Flanders Expo - meeting center
Maaltekouter 1
9051 Gent

Deelnemen?
Inschrijven kan via de website van V-ICT-OR.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

osict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.