Home Actueel Evenementen Open pitchdag cloud / telefonie / WPaaS

Open pitchdag cloud / telefonie / WPaaS

Op 29 juni organiseert V-ICT-OR een Vlaamse "Open Pitchdag" voor leden van V-ICT-OR van lokale besturen.

Concreet krijgen enerzijds leveranciers een uur de tijd om hun product of dienst in de picture te plaatsen van concept, uitwerking tot en met prijszetting en plan van aanpak. V-ICT-OR leden uit lokale besturen anderzijds, krijgen de kans verschillende technologiën te vergelijken en de juiste vragen te stellen.

Hoe werkt zo'n online pitchdag?

De V-ICT-OR leden uit de lokale besturen krijgen de kans om vragen op voorhand in te dienen rond deze thema's. De leveranciers - die zich op voorhand aanmelden - krijgen deze vragen doorgestuurd en kunnen hun pitch afstemmen op wat gevraagd werd. De dag zelf krijgt elke leverancier een uur de tijd om zijn oplossing in de picture te plaatsen. De pitches worden opgenomen en achteraf ook ter beschikking gesteld aan al onze leden.

Inschrijven

Inschrijven kan zowel voor bedrijven als voor lokale besturen (énkel V-ICT-OR leden) via deze link!

Onderdeel van het programma is het thema Workplace as a Service (WPaaS). Wij hebben een slot op 29 juni van 12u30 - 13u25.

De werkplekken zijn gewijzigd, zeker na COVID-19. Maar wat kunnen werkplekken als de OpenIMS Digitale Werkplek betekenen voor lokale besturen en hoever gaan we in deze opzet? Hebben we morgen een volledig geïntegreerde, mobiele werkplek en beschouwen we binnenkort plaats- en tijdsonafhankelijk werken als een vanzelfsprekendheid? Doe mee en zie wat de mogelijkheden zijn. 

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

osict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.