Home Actueel Evenementen Trends in CRM 2013

Trends in CRM 2013

Ontwikkelingen op het gebied van CRM zijn er volop. Dit zijn niet alleen technologische vernieuwingen, maar zeker ook ontwikkelingen gebaseerd op veranderende marktbenadering en het gegeven dat de klant centraal staat. In deze ontwikkelingen zijn trends waarneembaar. Om je hiervan goed op de hoogte te brengen hebben we ze op een rijtje gezet voor je.

1. Innovatieve (digitale) technologieën brengen nieuwe kansen voor de business. Wees er op tijd bij en maak het verschil. Wees 'verstorend'!

2. “Outside-in”: Bekijk en beoordeel de klantrelatie consequent vanuit het perspectief van de klantbeleving. Richt je CRM en communicatiekanalen daar op in. 'What's in it for them?'

3. De juiste interactie met klanten op het juiste moment, dat vindt niet toevallig plaats. Het is cruciaal dat deze zorgvuldig ingericht worden met de juiste tools. Rekening houdend met de 'customer journey' en klantbeleving.

4. Nieuwe marketing technologie zorgt voor innovatie in 'customer engagement'. Tot nu toe onontgonnen klantdata in combinatie met nieuwe marketing technologie worden in hoog tempo essentieel voor alle marketeers.

5. Social customer engagement is de mantra. Wees hierbij helder met je doelen: 1) luister naar je klanten; 2) vertel over wat jullie voor jullie klanten kunnen betekenen en 3) moedig mond-tot-mond-reclame aan.

6. Mobile. CRM wordt meer en meer mobiel gebruikt en dat maakt het krachtiger in alle opzichten. Medewerkers worden productiever en klanten meer betrokken.

7. Meten is weten. Analyse en meetbaarheid zijn 'key' geworden om de klanten beter te begrijpen, om de campagnes continu te optimaliseren en de berichten 1-op-1 te kunnen afstemmen op de klanten en prospects.

Deze trends willen we graag nader bespreken en we nodigen je hierbij uit om dit met ons te doen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en praktische tips en hulpmiddelen zullen wij dit doen op donderdag 29 augustus bij ons op kantoor in Nieuwegein. Dit zal in een kleine, workshop setting zijn. Indien de aanmeldingen het toelaten zal er een additionele (2e) dag worden gepland. Uiteraard komen wij ook graag bij je op bezoek om deze trends toe te lichten. Neem gerust contact op voor een afspraak.

Ja, ik kom naar de CRM trend sessie!

Donderdag 29 augustus 2013 van 14.00 - 16.00 uur.

OpenSesame CRM, Richterslaan 2, 3431 AK Nieuwegein.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

osict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.