Home Actueel Evenementen Zorg & ICT beurs

OpenIMS op Zorg & ICT beurs

OpenIMS onderscheidt zich in toenemende mate ook in de zorg als een systeem dat daadwerkelijk wordt gebruikt. Documenten worden gebruikt waar ze voor bedoeld zijn en het beheer is eenvoudig en vertrouwelijk op maat. Daardoor ervaren gebruikers de voordelen van het DMS in hun dagelijkse praktijk, kunnen ze zich toeleggen op hun eigenlijk taak, de zorg, en genieten hun klanten betere zorg. In combinatie met Sugar CRM, voor de gebruiker één geïntegreerd systeem, is ook het relatiebeheer in één moeite op orde. 

logo-zorgenict_248


 

Reden voor OpenSesame ICT om dit jaar ook haar opwachting te maken op de Zorg & ICT beurs. Wees 5, 6 en 7 april welkom op onze stand en maak kennis met onze mensen, oplossingen en andere gebruikers.

Het centrale thema in 2016 is ‘Gebruikers aan zet’ vormt de paraplu voor de onderliggende thema’s Optimalisatie behandelproces, Betrokkenheid en tevredenheid, Privacy, data & intelligentie, Efficiëntie & kostenbeheersing en Innovatie & de toekomst.

Deze editie vindt u op de beurs:

  • Een uitgebreid en gratis seminarprogramma met als centraal thema “Gebruikers aan zet”
  • Circa 175 exposanten die een uniek en compleet overzicht bieden van de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg
  • Het platform voor kennisuitwisseling en netwerken met vakgenoten

Programma: klik hier voor het programma.

Voor wie:  directie en algemeen management, adviseurs/consultants, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en overheden.

Wanneer: Dinsdag 5 tot en met donderdag 7 april 2016

Waar: hal 1 van de Jaarbeurs in Utrecht.

Aanvang: dagelijks van 09.30 uur tot 16.30 uur

Routebeschrijving: klik hier om de routebeschrijving te bekijken.

Toegang: kosteloos (na registratie).

Vragen? Neem contact op met Wieger Kunst, heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) info@osict.com of bel +31(0)30 - 60 35 640.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

osict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.